[VIDEO]“Awak Sharnaaz Ahmad Kan Yang Sekarang Ni Tengah Try Semua Orang?”

Kalau disebutkan antara pelakon lelaki kegemaran ramai, pasti Shukri Yahaya dan Sharnaaz Ahmad antara yang tersenarai sekali gus sering menjadi perhatian bukan sahaja peminat malah warganet juga.

Ini kerana meskipun sering mendapat watak serius namun siapa menyangka kedua-dua pelakon ini sangat kelakar. Hal terbabit terbukti dalam video-video mereka yang sebelum ini sehinggakan vir4l hangat dibualkan ramai.

Apa tidaknya, lucu sungguh apabila Shukri Yahaya dan Sharnaaz Ahmad berbual tidak kira dalam IG live mahupun berjumpa di luar. Itu jugalah yang mencetuskan satu rakaman video mereka ini sekali lagi menjadi perhatian.

Dikongsikan semula oleh seorang pengguna aplikasi TikTok, Sharnaaz Ahmad dan rakan baiknya itu dilihat meluangkan masa bersama namun dalam pada merakam video, telatah lucu mereka membuatkan ramai terhibur.

Bermulanya ayat gurauan mereka, ada-ada sahajalah gelagat lucu mereka itu sehingga ada yang mengharapkan untuk melihat gandingan ini masuk rancangan hiburan komedi, Maharaja Lawak.

Melihatkan video yang menunjukkan dua pelakon terkenal itu, Shukri Yahaya dan Sharnaaz juga diharapkan peminat agar persahabatan antara selebriti ini kekal selain merasakan mereka ini jarang sungguh tidak kelakar apabila bergurau bersama.

“Kelakar depa ni…”

“Tak pernah tak kelakar dua orang ni”

“Jumlah orang yang mahu depa…”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *