“Ditanya Soalan Per4ngkap Tentang Keh4milan Isteri” – Neelofa ‘Tutvp’ Wifi Ketika PU Riz Sedang Live..

Menerusi satu potongan video di laman rasmi Instagram (IG) TV9 Malaysia, perbincangan yang dilakukan di dalam IG Live Sembang Viral bersama Dato’ Rosyam Nor dan juga tetamu jemputan pelakon Ashraf Muslim dan juga PU Riz tentang adab ibu bapa depan anak.

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV9 Malaysia (@tv9malaysia)

Dalam potongan video tersebut, Rosyam Nor bertanyakan kepada PU Riz perkara yang menjadi tanda tanya dalam kalangan peminat tentang kesahihan berita bahawa isterinya sedang berbadan dua.

Rosyam Nor bertanyakan soalan p4nas berbunyi “Adakah PU Riz ada melakukan atau b3rbisik di perut isteri bersama anak sekarang?”

Namun, menjawab kepada soalan itu, PU Riz sekadar berkata dia tidak gemar menyatakan apa amalan-amalan yang dilakukannya dan ingin menjadikannya r4hsia antara dirinya sahaja.

Sempat memberikan petua amalan doa yang boleh diikuti oleh orang ramai supaya anak yang bakal dilahirk4n menjadi orang yang soleh dan solehah.

Namun begitu, apa yang mencuit hati adalah apabila Neelofa sempat memberikan komen gurauan “I dah block live ustad” ketika suaminya diajukan soalan per4ngkap itu apabila dengan tiba-tiba PU Riz keluar daripada perbincangan yang sedang dilakukan akibat g4ngguan Internet.

Beberapa minggu lalu tular mengenai desas-desus kehamilan pengacara dan usahawan terkenal, Noor Neelofa masih menjadi teka-teki apabila dia kekal tidak memberi jawapan berhubung perkara itu.

Meskipun acap kali ditemb4k soalan sama, isteri kepada pendakwah, Haris Ismail ini tetap dengan keputusannya untuk tidak mengesah atau menidakkan soal keh4milan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page

Sumber:mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *