“Haish Penat Aku Gelak..” (Video) Gelagat Lucu Asif Diusik Syahmi Sazli Cvri Tumpuan- ‘Telefon Dok Atah’

Buat yang suka menonton video-video yang dikongsikan oleh YouTuber, tentu sahaja hasil karya pengarah filem, pelakon dan YouTuber bernama Syahmi Sazli antara yang cukup disukai warganet.

Ini kerana telatah lucu pelakon-pelakon yang terlibat dalam video-video yang dihasilkan oleh Syahmi Sazli mengundang rasa terhibur penonton sekali gus membuatkan nama-nama pelakon tersebut semakin melonjak naik.

Keakraban hubungan antara Syahmi Sazli bersama, Asif dan Yoe Parey juga antara yang tidak lagi diper.tikai.kan yang mana kisah mereka bertiga yang bersahabat membuatkan ramai menyukai mereka.

Syahmi

Apatah lagi, masing-masing mempunyai keistimewaan tersendiri yang mampu menghiburkan peminat mereka. Pun begitu, tidak sampai 24 jam pula gelagat lucu Asif selepas diusik oleh Syahmi Sazli mencetuskan pengguna TikTok dihiburkan dengan gelagat mereka.

Video yang dikongsi itu menunjukkan Asif diusik Syahmi Sazli yang ingin tidur sehingga berlakulah kejadian lucu antara kedua-dua pelakon popular tersebut dan setakat ini rakaman terbabit ditonton 2 juta kali.

Lucu sungguh Syahmi Sazli bergurau dengan Asif sehinggakan warganet ada yang merasa penat gara-gara merasa terhibur dan ketawa akibat gelagat lucu mereka itu di TikTok.

“Hahaha telefon dok atas”

Syahmi

“Dalam tak sedar aku tersenyum…”

IMG_20211104_213911IMG_20211104_213931

“Hahaha haish penat aku gelak sorang sorang…”

SyahmiIMG_20211104_214049

Sumber: HCL, Utube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *